Tag Archives: scitec

Какво съдържа Hot Blood 2.0?

scitec_hot_blood_ad

Искате ли  екстремно  мускулно напомпване, нестихващи  сила  енергия и фокус? Ако това за Вас е било само мечта, сега е момента да я превърнете в реалност. Защото Scitec Nutrition  създаде специално за хората като Вас, своя продукт Hot Blood. Той съдържа  уникални хранителни вещества, които са подбрани за да Ви помогнат, да направите вашите тренировки по – интензивни и продължителни.  Добавените в продукта   термогенни съставки пък, Ви помогнат да изгорите излишните подкожни мазнини, и да качвате единствено чиста мускулна маса. Всички компоненти на Hot Blood, действайки синергично, ще намалят  умората, ще Ви дадат  несравним фокус и енергия, както и експлозивно разкъсващо напомпване.

Какво съдържа Hot Blood?

На първо място, продукта съдържа бленда за повишаване обема на мускулните клетки. Това са съставки като трикреатин малат и трикреатин оротат, бетаин (триметилглицин), гуандинооцетна киселина (гликоциамин), както и  таурин и таурин етил естер. Всички тези съставки работят заедно, за да увеличат не само размера на вашите мускули, но и мускулната сила и издържливост. Следващ комплекс в  Hot Blood е този, съдържащ съставки за стимулиране на азотния оксид и вазодилатацията. Тук влизат аргинин алфа-кетоглутарат, аргинин етил естер,  аргинин кетоизокапроат, цитрулин малат, цитрулин малат естер, и
никотинова киселина. Те спомагат за подобряване кръвоснабдяването на мускулните клетки, и съдействат за така желаното мускулно напомпване.

Hot Blood може да закупите на най-ниска цена тук.