Tag Archives: cellmass

Кои са BSN?

bsn 2013

Сигурно много от Вас бодибилдъри и спортисти, са чували за марката BSN, и са опитвали някоя от нейните невероятни добавки. За тези от Вас, които не знаят, името на компанията  BSN е акроним на Bio-Engineered Supplements and Nutrition. Какво означава това? Означава, че всички суплементи на компанията са произведени по био стандарти, а Вие получавате чисти и безвредни продукти. Това означава, че Вие можете да следвате и постигате вашите спортни цели, живеейки напълно здравословно, и получавайки  най-добрите добавки. Продуктите на  BSN са научно разработени за подпомагане на вашия хранителен статус и за да можете да изведете тренировките си  на следващото ниво.

CellMass 2.0 от BSN

cellmass 2.0

Нищо не е по-важно от насищането на  мускулите с креатин веднага след тренировка. След продължителна и интензивна тренировъчна сесия,  креатина  е от съществено значение за ускоряване на  възстановяването, за увеличаване  обема на мускулните клетки, уза величаване на мускулната плътност и твърдост, и за  активиране на мощна анаболна фаза на растеж.Сега си представете една след тренировъчна креатинова  добавка, която не само постига това по-добре от почти всичко  разработено до момента, но го прави и светкавично  бързо и ефективно.

Запознайте се с революционната, иновативна следтренировъчна добавка CellMass 2.0  на  BSN. Сигурно помните продукта на същата фирма CellMass!  CellMass 2.0  е нова и подобрена  версия на този суплемент, създадена по съвременни и  актуални нови  технологии. Формулата на продукта включва  една  от най-добрите креатинови  смеси, предназначена за бързо възстановяване след тренировка, увеличаване на обема на мускулните клетки, и повишаване на мускулната сила. CellMass 2.0 може да се използва както  от мъже, така  и от жени, и при всички видове спорт.

BSN CellMass съставки и цена

BSN cellmass

BSN е производител на хранителни добавки за спортисти и фитнес ентусиасти, макар че повечето от продуктите са насочени към културисти и силови атлети. Един такъв продукт е CellMass, който спечели „креатинов продукт на годината“ в наградите на Bodybuilding.com “ четири поредни години, считано от 2008 г.“. CellMass обещава увеличаване на мускулната маса, сила и твърдост. За да разберем как CellMass изпълнява тези функции, ще анализираме съставките в тази статия.

Съставките в CellMass

Cellmass BSN

cellmass bsn

Cellmass от марката BSN

BSN е марката специализирала се в създаването на някои от най-добрите добавки за бодибилдинг индустрията за много дълго време. Ако сте запознати с фитнес добавките, вие вероятно сте чували за добавките на BSN – NO Xplode и Syntha 6, както и повечето хора са чували за CellMass. CellMass е друг голям продукт за  тренировка от BSN.