Tag Archives: animal

Animal Pump от Universal Nutrition

Animal Pump ad

Animal Pump

Взет преди тренировка, Animal Pump на Universal Nutrition е създаден за да ви осигури максимално напомпване по време на тренировките. Напомпването е термин в бодибилдинга, използван за описване на бързото навлизане на телесните течности, богати на хранителни вещества в мускулните клетки. Ако сте запознати със силовите тренировки, знаете, че доброто напомпване допринася за нарастването на мускулите. Много културисти и фитнес ентусиасти отъждествяват здравото напопомпване със стабилния мускулен растеж.

Animal Pak цена

animal pak цена

Animal Pak е мултивитаминен продукт за подобряване на спортните постижения произведен от компанията Universal. При закупуване на Animal Pak, получавате много витамини и минерали, които вземат участие за подобряване на мускулния растеж и размер. Производителите на Animal Pak рекламират необходимостта от хранителния баланс, с цел да се повиши производителността.

Състав на Animal Pak

Animal Pak има множество таблетки, които съдържат витамини, хранителни вещества, минерали и аминокиселини. Всички съставки в Animal Pak са предназначени да даде повече енергия и издръжливост по време на тренировка. Някои съставки, които можете да намерите в таблетки Animal Pak са биотин, рибофлавин, витамин B12, витамин С, лизин, калций и mycozyme. Можете да намерите пълен списък на десетките съставки, включени в Animal Pak в етикета разположен върху опаковката на продукта.

ANIMAL Flex

animal flex

Animal Flex не само ще “поправи” износените ви стави, той също така ги препазва от износване за в бъдеще.

Animal Flexукрепва ставите и сухожилията на спортиста, чрез предоставяне по най-ефективен и всеобхватен начин, и мощен баланс на съвместни хранителни вещества на разположение. Вдигането на големи тежести има последствия за тялото. За да сте здрави и да растете имате нужда от подкрепа.  Добре е да имате надежден съюзник в тази война срещу тежестите. Animal Flex е най-добрата подкрепа и опора!