Tag Archives: продукти за отслабване

Съставки в Nutrex Lipo 6 за отслабване

lipo 6

Индустрията за продукти за отслабване непрекъснато произвежда продукти, като например оборудване за тренировки, диетични планове и хапчета за отслабване, за да спомогнат на потребителите в техните битки срещу напълняването. Рафтове са пълни с хапчета за отслабване, а и с други продукти, които обещават да доставят най-добри резултати. Един от тези продукти е Nutrex Lipo 6. Този продукт е един от няколкото, спомагащи загубата на тегло от Nutrex.

Animal Cuts – как действа?

Animal cuts

Universal Animal Cuts

Animal Cuts е една от малкото цялостни добавки за отслабване, която има ефект наистина. Animal Cuts формула е направена, така че да атакува всички части на тялото, съдържащи мазнини.

Изхождайки от метаболитна гледна точка Animal Cuts е затрупан с най-силните чаени екстракти. От Oolong екстракт, с екстракт от зелен чай, екстракт от черен чай до бял чай, почти всички видове са включени тук. Тези концентрирани екстракти чай са стандартизирани за мощно полифенолно съдържание, като например EGCG в допълнение към няколко други ефективни катехини, които действително работят съвместно, за да се стимулира метаболитния процес в тялото. Тласък в процеса на метаболитното ядро показва повишаване на скоростта, с която човешкото тяло преобразува храната, която консумира като енергия.