Tag Archives: азотен бустер

BSN Nitrix

BSN Nitrix

Какво е BSN Nitrix?

BSN изкарва на следващо ниво вазодилизацията и мускулното  уголемяване с изкарване на пазара на бустера от ново поколение – Nitrix.  Основната съставка в Nitrix e L-Аргинин Alpha Keto-Glutarate (AAKG). Тази съставка има уникалната способност да подобрява процесът на преобразуване на Аргинин в Азотен оксид.

Защо да купя BSN Nitrix?

Nitrix – Възможно най-иновативното  освбождаване на азотен оксид! .
• Methocel – Технология за контролирано освобождаване!
• Nitrix съдържа жизнено важна система за подкрепа, която дава на тялото специфични хранителни вещества, които са необходими за ефективно използване на вазо-мускулното увеличаване на обема на мускулите.
• Подобрено възстановяване, издръжливост и силови възможности
След месеци на обширни изследвания BSN разработи точното съотношение на L-Arginine AKG.  Патентованата от BSN технология AAKG, започва да се използва от всички други компании за бустери

USP Labs Jack3D

USP LABS Jack3D

Какво е Jack3D Micro?

Jack3D е най-добрият пред-тренировъчен продукт от класа добавки – азотен бустер. Това е безопасно формулиран продукт, който да доведе до невероятни ползи, като например трайна енергия и повишена издръжливост. Всички необходими  ползи, за да се постигне ефективна тренировка.

Как да приемаме Jack3D?

Винаги се започва само с 1 мерна лъжичка, 30 минути преди тренировка на гладно. Ако за пръв път използвате продукта- в никакъв случай не приемайте повече от 1 мерна лъжичка първият път. Jack3d e изключително силен продукт и трябва да се използва много внимателно.