Cellmass BSN

cellmass bsn

Cellmass от марката BSN

BSN е марката специализирала се в създаването на някои от най-добрите добавки за бодибилдинг индустрията за много дълго време. Ако сте запознати с фитнес добавките, вие вероятно сте чували за добавките на BSN – NO Xplode и Syntha 6, както и повечето хора са чували за CellMass. CellMass е друг голям продукт за  тренировка от BSN.

Добрата новина за CellMass е основната му съставка, която е  Креатин Етил Естер Малат. CellMass съдържа Креатин Етил Естер (CEE) малат, това е форма на креатин монохидрат с добавен естер, за предотвратяване на подуване на корема, товаренето на бърците и задържане на вода, което се случва с монохидрата. CEE се абсорбира по-бързо и по-ефективно и изисква по-малки дози, така че не е необходима зареждаща фаза. Това е основно креатин монохидрат с всички предимства и без неприятните  негативни странични ефекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>