CellMass 2.0 от BSN

cellmass 2.0

Нищо не е по-важно от насищането на  мускулите с креатин веднага след тренировка. След продължителна и интензивна тренировъчна сесия,  креатина  е от съществено значение за ускоряване на  възстановяването, за увеличаване  обема на мускулните клетки, уза величаване на мускулната плътност и твърдост, и за  активиране на мощна анаболна фаза на растеж.Сега си представете една след тренировъчна креатинова  добавка, която не само постига това по-добре от почти всичко  разработено до момента, но го прави и светкавично  бързо и ефективно.

Запознайте се с революционната, иновативна следтренировъчна добавка CellMass 2.0  на  BSN. Сигурно помните продукта на същата фирма CellMass!  CellMass 2.0  е нова и подобрена  версия на този суплемент, създадена по съвременни и  актуални нови  технологии. Формулата на продукта включва  една  от най-добрите креатинови  смеси, предназначена за бързо възстановяване след тренировка, увеличаване на обема на мускулните клетки, и повишаване на мускулната сила. CellMass 2.0 може да се използва както  от мъже, така  и от жени, и при всички видове спорт.

Още след първия  прием, CellMass 2.0 започва да стимулира мускулната хипертрофия (т.е. увеличение на  размера на мускулите) и спомага за постигане на  втвърдяване на всеки мускул, и на всяко мускулно  влакно в тялото Ви. Много малко са креатиновите продукти към днешна дата,  които са в състояние да изграждат  такава мощна и бърза мускулна маса и то светкавично бързо! Със  CellMass 2.0  можете да спите през нощта спокойно,  знаейки че тялото Ви е в анаболно състояние.

CellMass 2.0 съдържа всички необходими съставки за пълноценно възстановяване на вашите мускули, и може да подобри значително вашето представяне в залата. За да могат вашите мускули да растат, е необходимо да са положени подходящи основи. Приема на CellMass 2.0 Ви гарантира, че ще положите всички мускулно изграждащи основи!

Начин на употреба: Като хранителна добавка смесете 1 мерителна лъжичка с 200-300 мл. студена вода или любимата Ви напитка,приемайте два пъти на ден.За най-добри резултати приемайте незабавно след тренировка.

Линк към продукта http://www.fitneshrani.com/bsn-cellmass-2-0-new-formula/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>