BSN Syntha 6 – откровено мнение

BSN_Syntha 6_Header

Какво е Syntha 6?

Syntha 6 на  BSN е попада в класификацията на най -  висококачествените  протеинови добавки, и това не е случайно. Това е един  протеинов продукт, който не само работи  добре, но е и вкусен. Syntha 6 съдържа няколко  вида  протеини, за да Ви гарантира че ще получите  бавно усвоими протеини за през целия ден и бързо усвоими протеини за възстановяване, веднага  след  интензивната тренировка.  Тъй като Syntha 6  има страхотен вкус, той се е превърнал в предпочитано и полезно удоволствие по време на високопротеинова диета. Маже да го използвате всеки  ден, по всяко време – няма да предизвика подуване, и ще Ви зареди с гореща доза  глутаминови пептиди, ВСАА и храносмилателни ензими.

 Съдържание и ефективност на Syntha 6

Тъй като този продукт съдържа бавно, умерено и бързо усвояеми протеини, той  е идеален  за ежедневна употреба. Бавно усвояемите  протеини го правят  перфектен за   шейк преди лягане, за бързо усвоимите  протеини го правят чудесен избор  за сутрешен  шейк, когато мускулите Ви са гладни. Syntha 6 е супер  ефективен  след  тренировка, когато зарежда светкавично бързо мускулите Ви с протеини,  и  продължава да ги храни с  жизненоважни хранителни вещества за часове  напред. Syntha 6 съдържа още  глутамин и BCAA…но не просто количеството което се съдържа в протеина който доставя, а още много повече. Това е още едно предимство на продукта, което го нарежда в първите редици сред протеинови  добавки.

И още….

Когато   приемат протеинови добавки  в големи количества,  много хора са склонни да се чувствате издути.  С Syntha 6 това е просто изключено. Никога няма да почувствате стомашен  дискомфорт или крампи! Това може би се дължи на включването на храносмилателни ензими и използването  на само висококачествен  протеин в продукта. Що се отнася до вкуса, това е може би най-добрия протеин  на прах, на  пазара в момента. С Syntha 6 няма онзи метален вкус, характерен за повечето подобни добавки. Освен това се разбива перфектно, когато се прибави течност. Да не говорим пък, за изобилието от различни вкусове! Опитайте  Syntha 6 и просто ще се пристрастите!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>