Трибулус Терестрис (Бабини зъби)

трибулус бабини зъби

От всички добавки на пазара, има няколко, които постоянно предоставят положителни резултати в сферата на сексуалната функция и либидото. Трибулус (Бабини зъби) – лекарство, добре известно със своята помощ при лечението на еректилната дисфункция и либидото, е едно от тях. Въпреки, че тази популярна добавка обикновено се използва за лечение на проблеми, подобни на гореописания, също стават популярни и в областта на спорта.

Какво е Трибулус?

Бабини зъби е билка, която е била използвана по традиция в Индия и Китай в продължение на стотици години. Тази лоза съдържа активни стероидни сапонини, които се смята, че осигурява редица предимства.

Спортни ползи

Въпреки че Трибулус Терестрис обикновено е известен със своята полза за сексуалната активност, последните проучвания показват, че тя може също така да носи ползи за спортните постижения. Изследвания в България показват, че Бабини зъби спомага за увеличаване на различни стероидни хормони, важни за спортните постижения. Въпреки това, все още има ограничени изследвания по тази тема.

Сексуална производителност

Билката Трибулус Терестрис  е най-добре позната със способността си да подобрява сексуалната активност. Както бе посочено по-горе, изследването показва тази добавка, като пряк въздействащ върху нивата на хормоните. Тези хормони, като тестостерон и естроген, пряко влияят на сексуалната активност, тъй както влияят върху спортните постижения. Бабини зъби могат да бъдат използвани за борба с безплодието, ниско либидо, еректилна дисфункция и други подобни сексуални проблеми.

трибулус бабини зъби

Кликнете на снимката за да купите Трибулус

Странични ефекти

Клиничните тестове и проучвания не са показали негативни странични ефекти, свързани с използването на Бабини зъби. Въпреки това, допълнителни изследвания все още са необходимо за да се определят дългосрочните ефекти. Билката се забранява за бременни жени, освен ако не е предписана със знанието на лекар.

Съображения
Въпреки че Трибулус Терестрис е безопасен и ефективен, е важно да се разбере, че това е добавка и само добавка. Не забравяйте да следвате инструкциите за дозиране внимателно и да не се злоупотребява с този продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>