Телешки протеин на прах

телешки протеин на прах

Телешкото  месо е било неизменна част от  диетата на  бодибилдърите и спортистите  в продължение на десетилетия. Поради общото  влошено качество на телешкото месо обаче, някои компании започват да предлагат на пазара, телешки протеинови добавки, в прахообразна форма. Идеята на добавките с телешки протеин  е,  да получите  цялата ефективност за  изграждане на мускулите, присъща на обикновеното телешко месо, но в удобната  форма на протеинов шейк. Тези продукти напоследък са истински хит сред спортистите, и това не е случайно.

Телешкия протеин на прах осигурява  бързо усвояващи се протеини, и е  изключително ефективен за изграждане на мускулите. Освен това, той Ви осигурява  висококачествени  протеини, креатин, аминокиселини с разклонена верига, витамини от групата В, желязо  и цинк. Едно от най – големите предимства на добавките с телешки протеин е, техния  отличен  хранителен профил – те са  без глутен и лактоза, и са идеални  за допълване на редовния хранителен  режим на спортистите.

Телешкия протеин на прах съдържа  аминокиселини, някои от които тялото Ви не може да произвежда. Той е  от съществено значение за изграждането и поддържането на мускулите, и е незаменим помощник в ремонта  на увредената по време на интензивните тренировки мускулна тъкан. Добавките с телешки протеин, могат да стимулират производството на  червени кръвни клетки, тъй като са богати на желязо. Освен това, могат да Ви дадат повече енергия, защото съдържат креатин.

Добавките с телешки протеин са невероятно ефективни, не натоварват вашето храносмилане, и  позволяват  на тялото да асимилира протеините с бързи темпове. По този начин, Вие получавате повече енергия и по – бързо възстановяване. Друго важно предимство на суплементите с телешки протеин на прах е, че са нискокалорични, не съдържат мазнини и холестерол, което не може да се каже за телешкото месо в наши дни. Приемът на този вид добавки може да Ви гарантира, е ще качвате единствено чиста мускулна маса.

Купете телешки протеин тук http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/proteini/teleshki-protein-proteini/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>