Състав на BSN NITRIX

NITRIX-AVPT

Nitrix  на BSN е продукт, който се  използва като подобрител на мускулния растеж. Много бодибилдъри  използват  тази добавка, за да се повишат  размера на мускулите си. Nitrix също така подобрява цялостната ефективност на тренировките, тъй като повишава нивата на енергия. Можете да използвате този суплемент, като средство за повече мускулни помпи, повишена мускулна сила, както и пълноценно възстановяване след всяка тренировка.

Как действа NITRIX?

Nitrix  повишава обема на мускулите, като увеличава увеличаване на притока на кръв към тях. Това в крайна сметка подпомага за по – доброто захранване на мускулите с  кислород и хранителни вещества.  В резултат  на това,  мускулите  Ви растат по –  бързо и да изглеждат по – плътни. В допълнение, това също помага за подобряване на вашето изпълнение, повишава енергийните Ви нима и Ви съдейства успешно да се борите с умората.

Какво съдържа?

Витамин В-9

Една  от активните  съставки в Nitrix е фолиевата  киселина, също така известна  като витамин В-9. Nitrix съдържа 200 мг фолиева киселина, което е 50 процента от препоръчителното дневно количество. Фолиевата киселина е от съществено значение при производството на нови клетки. Ето защо е незаменим участник в  изграждане на мускулна маса.

Креатин

Nitrix съдържа няколко форми на креатин, който също е от решаващо значение за повишаването на мускулния растеж. Освен това, креатина снабдява вашите мускули с достатъчно енергия, за да могат да издържат по – дълго на натоварването в залата.

Аминокиселини

Nitrix съдържа L-аргинин алфа-кетоглутарат, който е основна аминокиселина. Тя е  от голямо значение за разширяването  на кръвоносните съдове. Това е така, тъй като L-аргинин се преобразува в азотен оксид. В крайна сметка, това води до увеличаване на притока на кръв. Друга аминокиселина, която се намира в  тази добавка е L-аргинин етил естер, който подпомага усвояването и подобряването на функциите на L-аргинин. Третата  амино киселина в  Nitrix е L-цитрулин. Тази аминокиселина може да бъде превърнат в L-аргинин в организма.

Купи NITRIX тук http://www.fitneshrani.com/nitrix-360/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>