Съставки в NO Xplode 2.0

bsn-no-xplode-banner3

BSN е една от най – големите и популярни компании за производство на спортни добавки. Нейният безспорен хит е продукта NO-Xplode 2. Той се смята  царят на предтренировъчните суплементи, и всеки уважаващ себе си бодибилдър трябва да изпита неговата сила.  тренировки. Още от първата  порция Вие ще получите  силата, която Ви е необходима за да изведете тренировките си  на следващото  ниво. Заради енергията и фокуса които осигурява, и заради висококачествените си съставки,  NO Xplode 2.0 продължава да бъде една от най-добрите спортни добавки  на пазара днес.

NO-Xplode 2.0  е най-доброто решение на всички проблеми, свързани с мускулите. Тази добавка е в състояние да Ви даде светкавична сила и да повиши значително мускулния растеж.  Освен това, NO-Xplode 2.0 е в състояние да подобри вашата умствена дейност, както и концентрацията Ви по време на тренировка. С този продукт Вие ще забравите какво е умора! NO-Xplode 2.0  има специални съставки, които са доказали своята ефективност по отношение на повишаването на мускулната сила и издържливост.

Продукта съдържа  всичко необходимо, за да подпомогне правилния растеж н мускулите Ви. Тук ще намерите специална комбинация от  бета-аланин, бетаин, четири форми на креатин  тирозин, таурин, кофеин, L-тирозин AKG аргинин AKG, цитрулин, цитрулин AKG и хистидин AKG. Всички тези съставки взети  заедно, работят за повишаване нивата на азотен оксид в тялото Ви, което пък води до подобряване кръвоснабдяването на мускулите и така желаното напомпване. NO-Xplode 2.0  е напълно изчистен и  не съдържа  никакви химикали.

Ако сте бодибилдър или спортист, NO-Xplode 2.0  е продукт, който трябва да имате. Компанията производител се е постарала да комбинира само най – висококачествените съставки, така че да няма недоволни клиенти. Може би NO-Xplode 2.0  е точно това, което ще Ви позволи да се доближите с  една стъпка по-близо до  постигането  на вашите заветни цели.

Начин на употреба: Смесете една лъжичка от продукта  с 760ml студена вода. За да се постигне максимален ефект, се приема  на празен стомах

 

http://www.fitneshrani.com/n-o-xplode-2-0-nova-formula/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>