Най-висока оценените Омега 3 капсули Рибено масло

омега 3 рибено масло

Омега 3

Рибеното масло, като мощен източник на омега 3 мазнини, е привлякло вниманието на много хора от всички сфери на живота. Те съдържат дълговерижни мастни киселини eйкосапентаноична киселина и докосахексаноична киселина, по-известни като EPA и DHA, и демонстрират разнообразие от ползи за намаляване на риска от сърдечносъдови заболявания и подобряване на профила на холестерол до намаляване на възпаленията и повишена чувствителност към инсулина. Рибените масла се открояват като един от начините за запълването на празнината в хранителните добавки, въпреки че съществуват различия между капсулите.

Натуралното рибено масло


Много от продуктите на пазара в момента предоставят същите мастни киселини, намищи се в рибата. Това възлиза на около 180 милиграма (мг) от EPA и около 120 мг DHA на грам рибено масло. Препоръчва се консумацията на до три грама рибено масло на ден, което с повечето добавки, които могат да бъдат или в една или в три капсули. Вие трябва да търсите марки, които са били подложени на тестове за замърсители като тежки метали и други токсини.

Концентрирани рибени масла

Някои производители са започнали да предлагат продукти с рибено масло с по-висока концентрация на EPA и DHA. Доказано е , че всички по-големи ползи за здравето от рибеното масло, като например подобряване на производството на анти-възбуждащи химикали, увеличава изгарянето на мазнините или подобряване на умствената функция са центрирани около EPA и DHA, съдържащи се в маслото. С оглед на това, някои производители са пуснали маслото чрез специален процес на филтриране, което удвоява съдържанието на EPA и DHA, Ultra Omega 3 рибено масло съдържа 850 мг от тези киселини в една капсула. Това може да бъде удобнo за физически лица, приемащи високи дози, които желаят да избегнaт поглъщането на толкова много капсули.

Ultra Omega 3 е концентрирано рибено масло. Кликнете на снимката

Ultra Omega 3 е концентрирано рибено масло. Кликнете на снимката

Обогатени масла

Един от най-желаните ефекти, предлагани от рибеното масло, включва увеличаване на скоростта на изгаряне на мазнините и отслабване. Това се случва поради високата реактивност на рибените масла, които предизвикват окисление на мазнините в черния дроб. Въпреки това, тази повишена реактивност също прави капсулите лесни за окисляване преди консумация, което води до гранясване на маслото и отрича много от положителните ефекти. Добавянето на антиоксиданти като витамин Е може да помогне за защитата на маслото от вредните ефекти на светлината и топлината, поддържанйки целостта на маслото.

One Response to Най-висока оценените Омега 3 капсули Рибено масло

  1. Невероятен продукт ползвам го от 4 месеца и съм много доволен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>