Лост за врата – набирания вкъщи

лост за набиране цена

Много хора не могат да посещават фитнес залата, поради изобилие от причини. Ако и Вие сте от тях, не бива да се чувствате виновни, или да се обезсърчавате, защото  има много решения за трениране у дома. Едно от тях е лоста за набиране. Той е фитнес инструмент, който всеки уважаващ себе си спортист, или човек нямащ време за посещение на фитнес салона, трябва да притежава. Лоста за набиране е отлично средство, с което можете да направите една интензивна и резултатна тренировка у дома.

Купете Лост за врата оттук  http://www.fitneshrani.com/sz-lost-za-nabirane/

Този фитнес аксесоар може да Ви помогне по много начини, независимо дали сте начинаещ фитнес ентусиаст, или тренирате отдавна. Лоста за набиране спомага за тренирането и тонизирането предимно на мускулите на гърба и раменете. Заедно с това, той е ефективен за изграждане на сила и издървжливост на цялото Ви тяло. Можете да тренирате с лоста за набиране като използвате собственото си тегло, или други помощни тежести. Този фитнес инструмент  се предлагат в различни форми и размери, а  ако искате  перфектна V-образна форма за мускулите на гърба, то това е най-добрият вариант за Вас.

Основното предимство на лоста за набиране е, че можете да тренирате на него у дома, а също така да го използвате  по всяко време през деня. Не е нужно да отделяте специално време за фитнес всеки ден, а ако се замислите лоста за набиране може да Ви спести и пари, от месечните абонаменти във фитнес залата. Можете да тренирате колкото време пожелаете, без да е необходимо да се ограничавате. Също така, лоста за набиране е един от най – евтините фитнес аксесоари, което значи че е достъпен за всеки.

Лоста за набиране е един от най-добрите начини  да тествате силата на горната част от  тялото си, тъй като правейки набирания, Вие всъщност повдигате цялото си тяло. Ето защо, лоста за набиране  изгражда силни мускули, работейки  върху бицепса, междуребрените мускули, гръбния  мускул  и др. Тъй като упражнява способността за вдигане на собственото си тегло, лоста за набиране ще е от голяма полза на трениращите скално катерене. Освен това, този фитнес инструмент и превъзходен за подобряване на стойката.

Лоста за набиране “принуждава“ тялото Ви да работи не само за мускулите на ръцете, но и за тези на гърдите и гърба. Можете да правите и много други упражнения, като например висейки на лоста за набиране да повдигате краката си. Това упражнение “слага в джоба си“ коремните преси, а също така работи и за мускулите на краката Ви. С това фитнес приспособление в дома си, ще постигнете желаните резултати за нула време, и ще се обедите че  инвестицията която сте направили в него определено си е струвала.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>