Кои са най-добрите ръкавици за фитнес

качествени ръкавици за фитнес

Всеки бодибилдър ще Ви каже, че за да постигнете желаните мускули, са необходими упорити тренировки. Понякога обаче, неправилната  техника, лошото дигане или използването  на твърде  големи тежести,  може да доведе до наранявания на китката. Контузиите  са болезнени, и е необходимо време да се лекуват. Понякога отнема доста време  да  се върнете обратно  към  нормалния си тренировъчен график.

Носенето на  ръкавици за фитнес по време на вашите тренировки,  ще помогне за защитата на ръцете и китките Ви, най – вече по време на вдигане на тежести. Това ще Ви позволи  да постигнете  най-добрата тренировка, да оптимизирате потенциала си за вдигане, и да сведете до  минимум риска  от нараняване.

Ползи

Носенето на ръкавици за фитнес, ще Ви позволи да вдигате по – големи тежести, и да натоварвате точно онези мускулни групи които желаете, без да  се тревожите  от нараняване. Те също така ще Ви предпазят от появата на мазоли по ръцете, и ще Ви дадат  по-добро сцепление към тежестта. Ръкавиците за фитнес, поемат налягането и напрежението, и намаляват  дискомфорта в  ръка, който често е налице по време на вдигане.

Избор

Важно е да изберете правилните  ръкавици за фитнес! Това  ще Ви помогне да вдигате  по-големи тежести. Ако не сте избрали подходящите за Вас ръкавици, те не само няма да Ви помогнат, но ще затруднят тренировките Ви!  Помислете защо имате нужда от ръкавици за фитнес. Ако просто искате да запазите ръцете си сух.и, така че можете да получите по-добро сцепление, опитайте неопреновите  ръкавици. Ако пък смятате да  вдигате по – големи тежести, и Ви е нужна повече подкрепа, най – добрия избор са кожените ръкавици. Разбира се, трябва да се съобразите с размера на ръцете си.

Едни от най-добрите ръкавици за фитнес в света са на марката Harbinger. Виж тук - http://www.fitneshrani.com/pro-bezhovi/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>