Tag Archives: universal animal

Animal Pak информация и състав

Кликнете на снимката за да купите ANIMAL PAK

Universal Nutrition е компания, която прави разнообразни и иновативни хранителни добавки, особено предназначени за занимаващите се с бодибилдинг. Много от нейните продукти са предназначени да бъдат използвани заедно или в определен ред един след друг, за постигане на максимална ефективност. Animal Pak се счита за основна добавка, която запълва всякакви хранителни пропуски, така че тялото да функционира оптимално, което дава възможност на другите продукти, за да работят ефективно.

 Употреба на Animal Pak

Animal Pak е предназначен предимно за спортисти и културисти, които искат да изградят по-големи мускули. По-специално, Universal Nutrition препоръчва Animal Pak за спортове с висока интензивност на тренировка и за всеки спортист, който търси постигане на максимална ефективност. Animal Pak е формулиран да бъде основна хранителна добавка, и другите продукти на ANIMAL серията са изградени около нея.

animal-pak-AD

 Състав на Animal Pak

Animal Pak е значителен източник на витамини и минерали, а също така съдържа огромно смесица от комплекси. Той съдържа витамини A, C, D и Е, както и всички витамини В комплекс. Що се отнася до минералите, Animal Pak съдържа калций, фосфор, йод, магнезий, цинк, селен, мед, манган, хром и калий, според animalpak.com.. Всяка доза от Animal Pak съдържа аминокиселинен комплекс, 19 аминокиселини, както и като изпълнение комплекс, съдържащ няколко важни хранителни вещества, екстракти от билки и витамини. Animal Pak също е изработен от комбинация от съставки, които правят антиоксидантен комплекс и храносмилателно-ензимен комплекс.

Animal Pump от Universal Nutrition

Animal Pump ad

Animal Pump

Взет преди тренировка, Animal Pump на Universal Nutrition е създаден за да ви осигури максимално напомпване по време на тренировките. Напомпването е термин в бодибилдинга, използван за описване на бързото навлизане на телесните течности, богати на хранителни вещества в мускулните клетки. Ако сте запознати със силовите тренировки, знаете, че доброто напомпване допринася за нарастването на мускулите. Много културисти и фитнес ентусиасти отъждествяват здравото напопомпване със стабилния мускулен растеж.

ANIMAL Flex

animal flex

Animal Flex не само ще “поправи” износените ви стави, той също така ги препазва от износване за в бъдеще.

Animal Flexукрепва ставите и сухожилията на спортиста, чрез предоставяне по най-ефективен и всеобхватен начин, и мощен баланс на съвместни хранителни вещества на разположение. Вдигането на големи тежести има последствия за тялото. За да сте здрави и да растете имате нужда от подкрепа.  Добре е да имате надежден съюзник в тази война срещу тежестите. Animal Flex е най-добрата подкрепа и опора!