Tag Archives: Syntha 6

BSN Syntha 6 – откровено мнение

BSN_Syntha 6_Header

Какво е Syntha 6?

Syntha 6 на  BSN е попада в класификацията на най -  висококачествените  протеинови добавки, и това не е случайно. Това е един  протеинов продукт, който не само работи  добре, но е и вкусен. Syntha 6 съдържа няколко  вида  протеини, за да Ви гарантира че ще получите  бавно усвоими протеини за през целия ден и бързо усвоими протеини за възстановяване, веднага  след  интензивната тренировка.  Тъй като Syntha 6  има страхотен вкус, той се е превърнал в предпочитано и полезно удоволствие по време на високопротеинова диета. Маже да го използвате всеки  ден, по всяко време – няма да предизвика подуване, и ще Ви зареди с гореща доза  глутаминови пептиди, ВСАА и храносмилателни ензими.

 Съдържание и ефективност на Syntha 6

Тъй като този продукт съдържа бавно, умерено и бързо усвояеми протеини, той  е идеален  за ежедневна употреба. Бавно усвояемите  протеини го правят  перфектен за   шейк преди лягане, за бързо усвоимите  протеини го правят чудесен избор  за сутрешен  шейк, когато мускулите Ви са гладни. Syntha 6 е супер  ефективен  след  тренировка, когато зарежда светкавично бързо мускулите Ви с протеини,  и  продължава да ги храни с  жизненоважни хранителни вещества за часове  напред. Syntha 6 съдържа още  глутамин и BCAA…но не просто количеството което се съдържа в протеина който доставя, а още много повече. Това е още едно предимство на продукта, което го нарежда в първите редици сред протеинови  добавки.

Прием и употреба на Syntha 6

bsn syntha 6

Syntha 6 е добавка  използвана за увеличаване на количеството на протеина в диетата. Тя е разработена от BSN и е предназначена да помага на хората да развият чиста мускулна маса и да имат добро възстановяване след тренировки. Съставките, намиращи се в добавката са суроватъчен протеин, млечен протеин, слънчоглед, соя и пшеница. Мъжете и жените ще се възползват от Syntha 6 по различен начин. Имайте в предвид, че това е един от най-продаваните протеини в световен мащаб.

Употреба на Syntha 6

Стъпка 1

BSN Syntha 6

syntha 6

BSN Syntha 6 – протеин за победители

Syntha 6 от марката BSN определено може да се нарече най-известната протеинова матрица в света. Протеина на Рони Колман, който като рекламно лице рекламираше широко марката, го направи изключително известен и едва ли не отговорен за резултатите на големият спортист.

Протеина е определено много добър продукт, който комбинира няколко вида протеина – бързи и бавни, зареден е с полезни мазнини и качествени въглехидрати. Главната цел на Syntha 6 е добро възстановяване на мускулите и покачване на чиста мускулна маса.