Tag Archives: Nitrix

Състав на BSN NITRIX

NITRIX-AVPT

Nitrix  на BSN е продукт, който се  използва като подобрител на мускулния растеж. Много бодибилдъри  използват  тази добавка, за да се повишат  размера на мускулите си. Nitrix също така подобрява цялостната ефективност на тренировките, тъй като повишава нивата на енергия. Можете да използвате този суплемент, като средство за повече мускулни помпи, повишена мускулна сила, както и пълноценно възстановяване след всяка тренировка.

Как действа NITRIX?

Nitrix  повишава обема на мускулите, като увеличава увеличаване на притока на кръв към тях. Това в крайна сметка подпомага за по – доброто захранване на мускулите с  кислород и хранителни вещества.  В резултат  на това,  мускулите  Ви растат по –  бързо и да изглеждат по – плътни. В допълнение, това също помага за подобряване на вашето изпълнение, повишава енергийните Ви нима и Ви съдейства успешно да се борите с умората.

BSN Nitrix

BSN Nitrix

Какво е BSN Nitrix?

BSN изкарва на следващо ниво вазодилизацията и мускулното  уголемяване с изкарване на пазара на бустера от ново поколение – Nitrix.  Основната съставка в Nitrix e L-Аргинин Alpha Keto-Glutarate (AAKG). Тази съставка има уникалната способност да подобрява процесът на преобразуване на Аргинин в Азотен оксид.

Защо да купя BSN Nitrix?

Nitrix – Възможно най-иновативното  освбождаване на азотен оксид! .
• Methocel – Технология за контролирано освобождаване!
• Nitrix съдържа жизнено важна система за подкрепа, която дава на тялото специфични хранителни вещества, които са необходими за ефективно използване на вазо-мускулното увеличаване на обема на мускулите.
• Подобрено възстановяване, издръжливост и силови възможности
След месеци на обширни изследвания BSN разработи точното съотношение на L-Arginine AKG.  Патентованата от BSN технология AAKG, започва да се използва от всички други компании за бустери