Tag Archives: bsn

Състав на BSN NITRIX

NITRIX-AVPT

Nitrix  на BSN е продукт, който се  използва като подобрител на мускулния растеж. Много бодибилдъри  използват  тази добавка, за да се повишат  размера на мускулите си. Nitrix също така подобрява цялостната ефективност на тренировките, тъй като повишава нивата на енергия. Можете да използвате този суплемент, като средство за повече мускулни помпи, повишена мускулна сила, както и пълноценно възстановяване след всяка тренировка.

Как действа NITRIX?

Nitrix  повишава обема на мускулите, като увеличава увеличаване на притока на кръв към тях. Това в крайна сметка подпомага за по – доброто захранване на мускулите с  кислород и хранителни вещества.  В резултат  на това,  мускулите  Ви растат по –  бързо и да изглеждат по – плътни. В допълнение, това също помага за подобряване на вашето изпълнение, повишава енергийните Ви нима и Ви съдейства успешно да се борите с умората.

Amino X – ефервесцентни аминокиселини

bsn-amino-x-banner2

Amino X на BSN,  е най-добрата добавка с ВСАА-аминокиселини с разклонена верига, която съчетава идеалните количества левцин, изолевцин, и валин, и е допълнително обогатена  с таурин, L-цитрулин и ключови електролити. Тази внимателно проектирана комбинация от съставки, доказано  увеличава  протеиновия синтез, подобрява вашето представяне  по време на тренировка,  предотвратява увреждането  на мускулите, а също така  повишава мускулната издръжливост и запасите от  гликоген.

Когато се приемат правилно, ВСАА-аминокиселините с разклонена верига,  ​​могат да Ви помогнат  да изградите мускули, да горите мазнини, и ще ви дадат  повече енергия по време на тренировка. Тяхното приемане през деня, също така  спомага  за ограничаване на апетита и чувството на глад.

Кои са BSN?

bsn 2013

Сигурно много от Вас бодибилдъри и спортисти, са чували за марката BSN, и са опитвали някоя от нейните невероятни добавки. За тези от Вас, които не знаят, името на компанията  BSN е акроним на Bio-Engineered Supplements and Nutrition. Какво означава това? Означава, че всички суплементи на компанията са произведени по био стандарти, а Вие получавате чисти и безвредни продукти. Това означава, че Вие можете да следвате и постигате вашите спортни цели, живеейки напълно здравословно, и получавайки  най-добрите добавки. Продуктите на  BSN са научно разработени за подпомагане на вашия хранителен статус и за да можете да изведете тренировките си  на следващото ниво.

CellMass 2.0 от BSN

cellmass 2.0

Нищо не е по-важно от насищането на  мускулите с креатин веднага след тренировка. След продължителна и интензивна тренировъчна сесия,  креатина  е от съществено значение за ускоряване на  възстановяването, за увеличаване  обема на мускулните клетки, уза величаване на мускулната плътност и твърдост, и за  активиране на мощна анаболна фаза на растеж.Сега си представете една след тренировъчна креатинова  добавка, която не само постига това по-добре от почти всичко  разработено до момента, но го прави и светкавично  бързо и ефективно.

Запознайте се с революционната, иновативна следтренировъчна добавка CellMass 2.0  на  BSN. Сигурно помните продукта на същата фирма CellMass!  CellMass 2.0  е нова и подобрена  версия на този суплемент, създадена по съвременни и  актуални нови  технологии. Формулата на продукта включва  една  от най-добрите креатинови  смеси, предназначена за бързо възстановяване след тренировка, увеличаване на обема на мускулните клетки, и повишаване на мускулната сила. CellMass 2.0 може да се използва както  от мъже, така  и от жени, и при всички видове спорт.

BSN Syntha 6 – откровено мнение

BSN_Syntha 6_Header

Какво е Syntha 6?

Syntha 6 на  BSN е попада в класификацията на най -  висококачествените  протеинови добавки, и това не е случайно. Това е един  протеинов продукт, който не само работи  добре, но е и вкусен. Syntha 6 съдържа няколко  вида  протеини, за да Ви гарантира че ще получите  бавно усвоими протеини за през целия ден и бързо усвоими протеини за възстановяване, веднага  след  интензивната тренировка.  Тъй като Syntha 6  има страхотен вкус, той се е превърнал в предпочитано и полезно удоволствие по време на високопротеинова диета. Маже да го използвате всеки  ден, по всяко време – няма да предизвика подуване, и ще Ви зареди с гореща доза  глутаминови пептиди, ВСАА и храносмилателни ензими.

 Съдържание и ефективност на Syntha 6

Тъй като този продукт съдържа бавно, умерено и бързо усвояеми протеини, той  е идеален  за ежедневна употреба. Бавно усвояемите  протеини го правят  перфектен за   шейк преди лягане, за бързо усвоимите  протеини го правят чудесен избор  за сутрешен  шейк, когато мускулите Ви са гладни. Syntha 6 е супер  ефективен  след  тренировка, когато зарежда светкавично бързо мускулите Ви с протеини,  и  продължава да ги храни с  жизненоважни хранителни вещества за часове  напред. Syntha 6 съдържа още  глутамин и BCAA…но не просто количеството което се съдържа в протеина който доставя, а още много повече. Това е още едно предимство на продукта, което го нарежда в първите редици сред протеинови  добавки.

Прием и употреба на Syntha 6

bsn syntha 6

Syntha 6 е добавка  използвана за увеличаване на количеството на протеина в диетата. Тя е разработена от BSN и е предназначена да помага на хората да развият чиста мускулна маса и да имат добро възстановяване след тренировки. Съставките, намиращи се в добавката са суроватъчен протеин, млечен протеин, слънчоглед, соя и пшеница. Мъжете и жените ще се възползват от Syntha 6 по различен начин. Имайте в предвид, че това е един от най-продаваните протеини в световен мащаб.

Употреба на Syntha 6

Стъпка 1

BSN CellMass съставки и цена

BSN cellmass

BSN е производител на хранителни добавки за спортисти и фитнес ентусиасти, макар че повечето от продуктите са насочени към културисти и силови атлети. Един такъв продукт е CellMass, който спечели „креатинов продукт на годината“ в наградите на Bodybuilding.com “ четири поредни години, считано от 2008 г.“. CellMass обещава увеличаване на мускулната маса, сила и твърдост. За да разберем как CellMass изпълнява тези функции, ще анализираме съставките в тази статия.

Съставките в CellMass

Cellmass BSN

cellmass bsn

Cellmass от марката BSN

BSN е марката специализирала се в създаването на някои от най-добрите добавки за бодибилдинг индустрията за много дълго време. Ако сте запознати с фитнес добавките, вие вероятно сте чували за добавките на BSN – NO Xplode и Syntha 6, както и повечето хора са чували за CellMass. CellMass е друг голям продукт за  тренировка от BSN.

BSN Nitrix

BSN Nitrix

Какво е BSN Nitrix?

BSN изкарва на следващо ниво вазодилизацията и мускулното  уголемяване с изкарване на пазара на бустера от ново поколение – Nitrix.  Основната съставка в Nitrix e L-Аргинин Alpha Keto-Glutarate (AAKG). Тази съставка има уникалната способност да подобрява процесът на преобразуване на Аргинин в Азотен оксид.

Защо да купя BSN Nitrix?

Nitrix – Възможно най-иновативното  освбождаване на азотен оксид! .
• Methocel – Технология за контролирано освобождаване!
• Nitrix съдържа жизнено важна система за подкрепа, която дава на тялото специфични хранителни вещества, които са необходими за ефективно използване на вазо-мускулното увеличаване на обема на мускулите.
• Подобрено възстановяване, издръжливост и силови възможности
След месеци на обширни изследвания BSN разработи точното съотношение на L-Arginine AKG.  Патентованата от BSN технология AAKG, започва да се използва от всички други компании за бустери

BSN Syntha 6

syntha 6

BSN Syntha 6 – протеин за победители

Syntha 6 от марката BSN определено може да се нарече най-известната протеинова матрица в света. Протеина на Рони Колман, който като рекламно лице рекламираше широко марката, го направи изключително известен и едва ли не отговорен за резултатите на големият спортист.

Протеина е определено много добър продукт, който комбинира няколко вида протеина – бързи и бавни, зареден е с полезни мазнини и качествени въглехидрати. Главната цел на Syntha 6 е добро възстановяване на мускулите и покачване на чиста мускулна маса.