Tag Archives: animal pak

Animal Pak информация и състав

Кликнете на снимката за да купите ANIMAL PAK

Universal Nutrition е компания, която прави разнообразни и иновативни хранителни добавки, особено предназначени за занимаващите се с бодибилдинг. Много от нейните продукти са предназначени да бъдат използвани заедно или в определен ред един след друг, за постигане на максимална ефективност. Animal Pak се счита за основна добавка, която запълва всякакви хранителни пропуски, така че тялото да функционира оптимално, което дава възможност на другите продукти, за да работят ефективно.

 Употреба на Animal Pak

Animal Pak е предназначен предимно за спортисти и културисти, които искат да изградят по-големи мускули. По-специално, Universal Nutrition препоръчва Animal Pak за спортове с висока интензивност на тренировка и за всеки спортист, който търси постигане на максимална ефективност. Animal Pak е формулиран да бъде основна хранителна добавка, и другите продукти на ANIMAL серията са изградени около нея.

animal-pak-AD

 Състав на Animal Pak

Animal Pak е значителен източник на витамини и минерали, а също така съдържа огромно смесица от комплекси. Той съдържа витамини A, C, D и Е, както и всички витамини В комплекс. Що се отнася до минералите, Animal Pak съдържа калций, фосфор, йод, магнезий, цинк, селен, мед, манган, хром и калий, според animalpak.com.. Всяка доза от Animal Pak съдържа аминокиселинен комплекс, 19 аминокиселини, както и като изпълнение комплекс, съдържащ няколко важни хранителни вещества, екстракти от билки и витамини. Animal Pak също е изработен от комбинация от съставки, които правят антиоксидантен комплекс и храносмилателно-ензимен комплекс.

Animal Pak цена

animal pak цена

Animal Pak е мултивитаминен продукт за подобряване на спортните постижения произведен от компанията Universal. При закупуване на Animal Pak, получавате много витамини и минерали, които вземат участие за подобряване на мускулния растеж и размер. Производителите на Animal Pak рекламират необходимостта от хранителния баланс, с цел да се повиши производителността.

Състав на Animal Pak

Animal Pak има множество таблетки, които съдържат витамини, хранителни вещества, минерали и аминокиселини. Всички съставки в Animal Pak са предназначени да даде повече енергия и издръжливост по време на тренировка. Някои съставки, които можете да намерите в таблетки Animal Pak са биотин, рибофлавин, витамин B12, витамин С, лизин, калций и mycozyme. Можете да намерите пълен списък на десетките съставки, включени в Animal Pak в етикета разположен върху опаковката на продукта.