Tag Archives: фитнес добавки

Хранителни добавки за фитнес

фитнес хранителни добавки

Ако сте атлет, който се опитва да поддържа фитнес форма или изграждане на мускули, може да потърсите здравословни хранителни добавки, за да ви помогнат да постигнете целите си. Витамини, добавки за отслабване и за изграждане на мускулите, може определено да ви допаднат за целите ви. Преди да закупите скъпи хапчета и прахове, обаче, разбeрете първо вашите нужди, тъй като те могат да се различават от тези на вашите приятели или тренировъчни партньори. Направете си домашното, за да определите коя хранителна добавка ще ви свърши работа съобразно целите ви.

Витамини

Витаминовите хранителни добавки ще ви помогнат да поддържате добре балансирана диета, пълна с всички необходими хранителни вещества. Може да откриете, че е трудно да получите точното количество хранителни вещества само от храната. Витамини като хранителни добавки помагат за предотвратяване на пропуски, които могат да нарушат способността Ви да се упражнявате и да останате здрави. Витамини помагат за подобряване на метаболизма на тялото. Преди да започнете нови витамини, консултирайте се с вашия лекар.

фитнес хранителни добавки

Фат бърнъри

Фат бърнърите за изгаряне на мазнини и добавките за отслабване са направени така, че да ви помогнат да контролирате апетита си и да се засили вашия метаболизъм. Подтискане на апетита прави по-лесно да се придържате към по-ниско калориен прием, когато сте на диета. Добавки, които стимулират метаболизма ви помогат да изгаряте мазнините и ще ви дадат повишена енергия. Изберете продукт, който ви помага да губите мазнини и не само вода или мускул. Внимателно проверете пълния списък на съставките на всяка добавка преди да я закупите.

Спортни хранителни добавки

Качествените спортни хранителни добавки са проектирани да работят със средствата на тялото ви да се намали чувството на умора и стрес. Атлетите използват тези продукти, за да им помогнат със сила, бързина и издръжливост. Протеин и аминокиселинни продукти могат да бъдат взети преди тренировка за увеличаване на издръжливостта или като възстановяващ инструмент след това. Изберете между фармацевтични или натурални продукти. Пазарът изобилства с продукти, които обещават да помогнат да изгорите мазнините, увеличението на енергията, изграждането на мускули, да ви дадат пред-тренировъчен тласък или да Ви помогнат с възстановяването след тренировка, но това ще отнеме значително време, за да определите кои от тях могат да допринесат за вашите цели.

Хранителни добавки за изграждане на мускули

Три добавки могат да помогнат, ако вашата програма включва вдигане на тежести и искате да изградите повече мускули: протеин, креатин и глутамин. Протеин осигурява аминокиселини, градивните елементи на мускулите. Ако не може да отговорите на повишените нужди от протеин чрез диетата, закупуване на протеинови хапчета, прахове, шейкове и барове може да помогне. Креатинът е естествена субстанция в тялото , която увеличава способността Ви да извършвате повече повторения и да се вдигне по-голяма тежест. Глутаминът помага на тялото ви да се възстанови по-бързо след тренировка.

Какви са ползите от пчелен прашец на гранули ?

пчелен прашец

Медоносната пчела прекарва дни в събиране на цветен прашец от цветове и се връща в кошера, за да изгради слепени гранули. Това слепване съдържа нектар от цветове, в комбинация с мед от кошера, за да се поддържа пчелния прашец, който съдържа мъжките семена от растенията. Приема на гранулите пчелен прашец са форма на апитерапия, което означава че трябва да се използват пчелните продукти, за насърчаване на човешкото здраве. Въпреки, че пчелите се хранят с гранули от пчелен прашец, те произвеждат излишък, който остава за човешката консумация.

Енергия и здраве от пчелен прашец

С пълния спектър от аминокиселини и 25% протеиново съдържание, пчелния прашец може да повиши вашата енергия и да допринесе за здравословна диета. Също така пчелният прашец съдържа здрави ензими, антиоксиданти и други хранителни вещества. Доза от 2 ч.л. пчелен прашец на гранули е равна на хранене от цяла порция зеленчуци.

True-Mass BSN

TRUE-MASS BSN

True-Mass BSN – продукт за мускулна маса от марката BSN

True-MASS BSN е иновативен продукт създаден от една от най-доказаните марки в бранша за хранителни добавки. Продукта е от категорията добавки – продукти за мускулна маса и повишаване на теглото. Подходящ е както за нареднали спортист, така и за начинащи, които целят бърза и същевременно качествена мускулна маса и сила.