Tag Archives: бързо отслабване

Малинови кетони и бързо отслабване

малинови кетони цена

Напоследък, малиновите кетони се превърнаха в най – популярното и обсъждано средство за отслабване. Със сигурност много от Вас са чували и чели за тях, но знаете ли какво представляват и как точно помагат? Малиновите кетони са органично и естествено вещество, което придава  аромат на малините. Те се добиват  по естествен начин от малините,  и често се  използват дори в парфюмерията, заради прекрасния си  аромат. Малиновите кетони са изключително полезни за здравето, но за да се възползвате от тях, Вие трябва да изядете огромни количества малини, което е просто невъзможно!

Ето тук идват на помощ добавките с малинови кетони, благодарение на които можете да получите всички ползи от тези малки, но чудотворни плодове.  Как малиновите кетони помагат на  тялото? Смята се, че имат противоракови ползи, а освен това притежават  способността да  се борят и да неутрализират  свободните радикали, които се намират във вашето тяло. Това може да помогне за намаляване на  стареенето на  клетките  и  кожата.

OxyElite Pro за бързо отслабване

oxyelite pro

Повечето от Вас сигурно непрекъснато прелистват списания, или следят интернет пространството, търсещи следващото  хапче чудо, което обещава драматично намаляване на излишните мазнини. За съжаление повечето подобни продукти на пазара си остават само с обещанията, но има един, който наистина ще Ви изненада със своята ефективност. Това е OxyELITE Pro  на USP Labs.

Този термогенен фет-бърнар, е комбинация от  съставки: такива повишаващи функциите  на щитовидната жлеза, такива атакуващи директно мазнините, както  и такина повишаващи умствената дейност, които действайки заедно ще Ви помогнат  да постигнете крайната цел.  Елемента Bauhinia Purpurea L. усилва превръщането на хормона  T4 в T3, а  Bacopa Monnieri  от своя страна  увеличава производството на  Т4. Когато се увеличи производството на  хормоните на щитовидната жлеза T4 и T3, Вие сте в състояние да атакувате  мастните клетки и да изгаряте мазнините.

Каква е идеалната протеинова диета

протеинова диета

Идеалният протокол за протеинова диета е разработен от д-р Трън Тян Чан през 1990 година. Докато работи в спортната медицинска клиника във Франция, д-р Чан проектира протоколът на високо протеинова диета, която помага на спортистите да поддържат здравословно тегло, без загуба на чистата мускулна маса.Също така докато работи по въпроси, свързани със затлъстяването, д-р Чан скоро открива, че една и съща диета помага на пациенти със затлъстяване да постигна бързи, здрави и дълготрайни загуба на тегло.

История на протеиновата диета

Протеинова диета е разработена в САЩ от д-р Джордж Блекбърн в средата на 1970 г. и е лансирана във Франция през 1980. Разпространявайки идеята за използване на високи нива на протеини в диетата, за да се поддържа чиста мускулна маса, докато изгаряте складираните мазнини, д-р Чан създава линия от продукти, които са с високо съдържание на протеини, съдържат 8 аминокиселини, и са 95% био-усвоими. Фирмата на д-р Чан, Ideal Protein, сега е международна компания, и клиниките й могат да бъдат намерени в Северна Америка и Европа.