Tag Archives: аргинин

Аргинин и ползите за здравето

аргинин хранителни добавки

Защо да приемате аргинин допълнително?

Aргинин, е есенциална аминокиселина, което означава, че организмът може да я  произвежда сам. Тя е необходима за правилното протичане на  телесните  функции, и носи много ползи. Защо  обаче се налага нейният допълнителен прием? Вследствие на някои заболявания или травми, тялото може да изпита  недостиг  на аргинин.Признаците, че може да имате нужда от допълнителен прием на аргинин, включват бавно заздравяване на рани, косопад, запек и кожни обриви. Какви ползи носи приема на аргинин?

Стимулиране на  имунната  система

Аминокиселината аргинин, стимулира активността на тимусната жлеза, която от своя страна произвежда Т-клетки. Т-клетките  са като войници на  имунни системи. Колкото повече Т-клетки имате  в тялото, толкова по-силна е  имунната система, и  може да атакува успешно различни  заболявания.  Големия брой на Т-клетките в тялото, може  да забави растежа на тумори и да забави заболяванията които потискат имунната система, като ХИВ и СПИН.

BSN Nitrix

BSN Nitrix

Какво е BSN Nitrix?

BSN изкарва на следващо ниво вазодилизацията и мускулното  уголемяване с изкарване на пазара на бустера от ново поколение – Nitrix.  Основната съставка в Nitrix e L-Аргинин Alpha Keto-Glutarate (AAKG). Тази съставка има уникалната способност да подобрява процесът на преобразуване на Аргинин в Азотен оксид.

Защо да купя BSN Nitrix?

Nitrix – Възможно най-иновативното  освбождаване на азотен оксид! .
• Methocel – Технология за контролирано освобождаване!
• Nitrix съдържа жизнено важна система за подкрепа, която дава на тялото специфични хранителни вещества, които са необходими за ефективно използване на вазо-мускулното увеличаване на обема на мускулите.
• Подобрено възстановяване, издръжливост и силови възможности
След месеци на обширни изследвания BSN разработи точното съотношение на L-Arginine AKG.  Патентованата от BSN технология AAKG, започва да се използва от всички други компании за бустери