Optimum Nutrition Serious Mass

serious mass optimum nutrition

Сериозна маса със Serious Mass

Serious Mass  е може би най-известният гейнър за покачване на мускулна маса не само във света а и в нас. Serious Mass се отличава от останалите хранителни добавки за маса по няколко фактора. Освен със страхотният си вкус и интересен дизайн на опаковката – чувалче от 5450 гр. , Serious Mass съдържа една огромна дневна доза от 1250 калории, ако се приема както трябва – две мерни лъжици от продукта, всеки ден.

Какво съдържа Serious Mass ?


По състав Serious Mass не се отличава особено от останалите продукти – съдържа протеин, въглехидрати и малко количество мазнини. Протеинът в продукта е бленда от суроватъчен, яйчен, млечен и други видове протеини. Освен стандартните съставки за всеки гейнър, в него се съдържа и  холин, инозитол, креатин монохидрат. Това са съставки, които имат влияение върху спортните постижения. Освен изброените всяка доза от продукта на Optimum Nutrition съдържа и необходимите Ви за деня витамини и минерали.

SERIOUS MASS

Кликнете на снимката за да купите Serious Mass

Каква е цената на Serious Mass ?

Цената през годините претърпява промени, най-често в непрекъснато понижаване на крайната цена за продукта. Въпреки това световното увеличение на суроватката като суровина непременно ще се отрази и върху най-продаваният гейнър – Serious Mass. Така, че възползвайте се, докато продукта е все още евтин и изгоден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>