BSN Syntha 6

syntha 6

BSN Syntha 6 – протеин за победители

Syntha 6 от марката BSN определено може да се нарече най-известната протеинова матрица в света. Протеина на Рони Колман, който като рекламно лице рекламираше широко марката, го направи изключително известен и едва ли не отговорен за резултатите на големият спортист.

Протеина е определено много добър продукт, който комбинира няколко вида протеина – бързи и бавни, зареден е с полезни мазнини и качествени въглехидрати. Главната цел на Syntha 6 е добро възстановяване на мускулите и покачване на чиста мускулна маса.

Syntha 6 употреба :

Най-доброто време за прием на Syntha 6 е между храненията и веднага след тренировка. Не е желателно да се приема преди сън, тъй като съдържа доста голяма доза въглехидрати, което може да доведе до нежелано омазняване, ако се приема късно вечер. Именно наличието на повечко въглехидрати, го прави удобен заместител на хранене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>