Animal Pump от Universal Nutrition

Animal Pump ad

Animal Pump

Взет преди тренировка, Animal Pump на Universal Nutrition е създаден за да ви осигури максимално напомпване по време на тренировките. Напомпването е термин в бодибилдинга, използван за описване на бързото навлизане на телесните течности, богати на хранителни вещества в мускулните клетки. Ако сте запознати със силовите тренировки, знаете, че доброто напомпване допринася за нарастването на мускулите. Много културисти и фитнес ентусиасти отъждествяват здравото напопомпване със стабилния мускулен растеж.

Колкото и важно да е напомпването за мускулния растеж, това не означава нищо, ако не консумирате правилните хранителни вещества в точното време. Animal Pump решава този проблем и премахва налучкването на „напомпващото хранене“. Тази формула от четири части насочва хранителните вещества в мускулите, увеличава енергията, подобрява ефективността на тренировката, и максимизира възстановяването. Така комбинирани, тези процеси насочват по-тататъшнич капацитет на тялото ви да изгражда нови мускули.

Професионална формула

Animal pump е изчерпателен с лесна за използване формула, която е удобно разделена от тридесет индивидуални пакети. Всеки пакет съдържа всички хапчета, от които се нуждаете за вашата тренировка. Действително изпълнява четири функции … може да се каже, че тя има четири формули в една.

Animal Pump

Кликнете на снимката за да купите Animal Pump на най-добра цена!

Първо, тази добавка е основана на напреднала матрица креатин, която включва три отделни форми на креатина [Магнезиев Хелат Креатин, Трикреатин Малат, Креатин Етил Естер]. Второ, тя предоставя на потребителите азотен оксид комплекс – гарантира, че се постига максимално напомпване. На следващо място, тъй като е предназначен за употреба преди тренировка, Universal Nutrition добавя Rush, енергиен комплекс за увеличаване и поддържане на енергията по време на изтощителна тренировка. И накрая, но не на последно място, е антиоксидантният комплекс. Антиоксиданти са от решаващо значение за процеса на възстановяване, както и за подкрепата на общото здраве и жизненост.

Недостатъци

Много потребители се оплакват от броя и размера на хапчетата (големи), които трябва да бъдат взети. Някои хора имат трудности при поглъщане на съдържанието на всеки пакет. Лошата миризма на урина и гадене (особено, когато се консумира на празен стомах) също може да бъдат проблем.

Забележка: По принцип е прието, че лица, страдащи от генитален херпес трябва да избягват продукти с големи количества аргинин. Аргининът може да насърчи вирусен растеж и репликация.

За вас ли е ?

Ако поглъщането на няколко големи хапчета не ви притеснява и ако цената е без значение, Animal Pump осигурява легитимни средства за постигане на ползите от няколко добавки в една формула. Animal Pump е добър за лицата, занимаващит се със силови тренировки, лицата, които желаят да получат мускулна маса, и спортистите, които участват в спортове, изискващи кратки изблици на енергия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>