Animal Pak информация и състав

Кликнете на снимката за да купите ANIMAL PAK

Universal Nutrition е компания, която прави разнообразни и иновативни хранителни добавки, особено предназначени за занимаващите се с бодибилдинг. Много от нейните продукти са предназначени да бъдат използвани заедно или в определен ред един след друг, за постигане на максимална ефективност. Animal Pak се счита за основна добавка, която запълва всякакви хранителни пропуски, така че тялото да функционира оптимално, което дава възможност на другите продукти, за да работят ефективно.

 Употреба на Animal Pak

Animal Pak е предназначен предимно за спортисти и културисти, които искат да изградят по-големи мускули. По-специално, Universal Nutrition препоръчва Animal Pak за спортове с висока интензивност на тренировка и за всеки спортист, който търси постигане на максимална ефективност. Animal Pak е формулиран да бъде основна хранителна добавка, и другите продукти на ANIMAL серията са изградени около нея.

animal-pak-AD

 Състав на Animal Pak

Animal Pak е значителен източник на витамини и минерали, а също така съдържа огромно смесица от комплекси. Той съдържа витамини A, C, D и Е, както и всички витамини В комплекс. Що се отнася до минералите, Animal Pak съдържа калций, фосфор, йод, магнезий, цинк, селен, мед, манган, хром и калий, според animalpak.com.. Всяка доза от Animal Pak съдържа аминокиселинен комплекс, 19 аминокиселини, както и като изпълнение комплекс, съдържащ няколко важни хранителни вещества, екстракти от билки и витамини. Animal Pak също е изработен от комбинация от съставки, които правят антиоксидантен комплекс и храносмилателно-ензимен комплекс.

Кликнете на снимката за да купите ANIMAL PAK

Кликнете на снимката за да купите ANIMAL PAK

 Как работи Animal Pak

Animal Pak стимулира заякване на мускулите чрез високи дози аминокиселини, витамини, минерали и антиоксиданти. Витамини и минерали могат да помогнат за попълване всякакви хранителни пропуски в хранителния режим на индивида, за да помогне на организма да функционира оптимално, както и да се подобри ефективността на останалите съставки, според Universal Nutrition. Той също така съдържа аминокиселини, които са градивните елементи на белтъчините и по този начин  изгражда нови мускули. В допълнение, Animal Pak повижава резултатите от тренировките, дава енергия заедно с разнообразие от растителни съставки, съдържащи антиоксидантни свойства, които защитават организма от свободните радикали или химична реакция от повреда на продукта, както и да съкрати времето за възстановяване на мускулите между тренировките.

 Дозировка и начин на приложение

Animal Pak се предлага в опаковки, който съдържа няколко различни таблетки за предоставяне на съответните хранителни вещества. Всяка опаковка от Animal Pak съдържа 11 таблетки. Universal Nutrition препоръчва по една кутия на ден по време на нетренировъчни дни и два пакета на ден в тежките тренировъчни дни или преди състезание.

 Предпазни мерки

Animal Pak е специално проектиран за спортисти, културисти и напреднали атлети и може да не е подходяща за лица, които не се вписват в тази категория, или които са под 18-годишна възраст. Важно е да се говори с лекар, преди да използвате Animal Pak, за да се избегнат усложнения. Хора могат да бъдат алергични към някои от съставките в Animal Pak и трябва да спре приема на добавката и се свържете с лекар, ако развият симптоми на алергична реакция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>