Течен Л-Карнитин за отслабване

течен л карнитин

Л-карнитина, често наричан просто карнитин, е амино киселина, която може да помогне на тялото Ви превърне мазнините в енергия чрез процес, наречен окисление на мазнини. Можете да намерите на пазара хиляди добавки с л-карнитин, но ние Ви препоръчваме течен л-карнитин! Защо? Течния л-карнитин притежава всички ползи на обикновения, само че е много по –ц ефективен от него. Усвоява се по – бързо и пълноценно, и действа по – продължително време. Течния л-карнитин също може да Ви помогне да отслабнете, но ползите от него не спират до тук.

Отслабване и тренировки 

Течния л-карнитин се приема най – вече от спортисти, и от хора които искат да намалят телесното си тегло. Л-карнитина може да насърчи загубата  на тегло чрез увеличаване на мускулната маса. Повишаването на  мускулната  маса води до засилване  на метаболизма, а това означава че ще изгаряте много повече калории. В допълнение, течния л-карнитин може да намали подкожните мазнини и самите мастни депа. Той лесно извежда мазнините от депата, “предавайки ги“ на митохондриите, където от тях се получава енергия – за по – интензивни тренировки, повече сила и издържливост.

Умствена дейност и концентрация

Недостигът на л-карнитин може да доведе до преждевременно стареене на мозъка, деменция, нарушаване на  познавателната способност и други подобни  заболявания. Приемът на течен л-карнитин  може да защити  вашия мозък, от посочените по – горе състояния. Обяснението на тази способност, е антиоксидантните функции които притежава л-карнитина, и благодарение на които предпазва мозъка от оксидативен стрес.Освен това, за спортистите е важно да са в кондиция и концентрация по време на тренировка, а течния л-карнитин успешно се грижи за това.

Безопасен ли е течния л-карнитин?

Специалистите посочват, че течния л-карнитин е безопасен, ако не се прекалява с него, както е и с всички останали добавки. Трябва да се отбележи обаче, че тения л-карнитин не предизвиква страничните ефекти, които  понякога се появяват с приема на л-карнитин в друга форма. Разбира се,  ако страдате от заболяване, или  вземате  някакви лекарства, се консултирайте с вашия лекар преди да започнете да приемате  течен л-карнитин.

 

Течен Л-карнитин може да закупите най-евтино от магазин FitnesHrani.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>