Съставки в Nutrex Lipo 6 за отслабване

lipo 6

Индустрията за продукти за отслабване непрекъснато произвежда продукти, като например оборудване за тренировки, диетични планове и хапчета за отслабване, за да спомогнат на потребителите в техните битки срещу напълняването. Рафтове са пълни с хапчета за отслабване, а и с други продукти, които обещават да доставят най-добри резултати. Един от тези продукти е Nutrex Lipo 6. Този продукт е един от няколкото, спомагащи загубата на тегло от Nutrex.

Активни съставки в Lipo 6

Първичните активни съставки в Nutrex Lipo 6 са биоперин, безводен кофеин, йохимбин HCL, гугулстероните и синефрин HCL. Има 5 мг на биоперин, които е производен от черния пипер. Биоперинът е доказан, че увеличава скоростта на метаболизма, защото това е термохранителен елемент, което помага при загуба на тегло. Всяка порция съдържа 200 мг безводен кофейн, който е версия на стандартния кофеин. Всяка доза има 3 мг йохимбе HCL, което според производителя, укрепва липолизата на тялото – или използване на складираните мазнинни клетки за енергия. Една порция съдържа 20 мг гугулстерони, които могат да засилят липидния метаболизъм. Една порция на Nutrex Lipo 6 има 20 мг синефрин HCL, които е стимулант, за да се увеличи метаболизма чрез повишаване на функционалността на бета-3 рецепторите. Институтът за Традиционна медицина гласи, че синефрина може да помогне в загубата на тегло, но по-високите дози или продължителна употреба могат да доведат до нежелани странични ефекти.

Други съставки в Nutrex Lipo 6

Другите съставки в Nutrex Lipo 6 включват пречистена вода, глицерин и целулозни зеленчуци. За разлика от другите добавки, веганите и вегетарианците също могат да вземат Lipo 6, тъй като капсулите са произведени от растителни източници, вместо от животински вторични продукти, които се намират в желатинови капсули.

Препоръки за дозиране

Подобно на много стимулант-базирани на добавки за отслабване, трябва постепенно да въведете Nutrex Lipo 6 във вашата система за оценка на толерантността на тялото към съставките му. Започнете като консумирате по една капсула с 200-300мл. вода сутрин и допълнителна капсула шест часа по-късно за първите два дни. Следващите два дни, можете да увеличите дозата на две капсули сутрин и една капсула шест часа по-късно. След петия ден може да увеличи дозата на две капсули сутрин и следобед, обаче, Nutrex заявява, че максималната доза от четири капсули на ден не трябва да се превишава.

nutrex lipo 6

Кликнете на снимката за да купите Lipo 6 на най-добра цена!

Предупреждения

Изключително важно е да обсъдите използването на Nutrex Lipo 6 с Вашия лекар преди да го приемате, особено ако имате сърдечно-съдови проблеми като нередовен сърдечен ритъм, високо кръвно налягане или висок холестерол. Тези, които са чувствителни към кофеин или други стимуланти не могат да бъдат най-добрите кандидати за тази добавка за отслабване, поради количеството на стимулантите съставки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>