Ръкавици за фитнес цени

ръкавици за фитнес цени

Ръкавици за фитнес - неизменен фитнес аксесоар

Ръкавиците за фитнес имат изключително много ползи за трениращият. Освен премахването на досадните мазоли и болки в ръцете, те допринасят за оптимизиране на тренировъчният процес. Това става благодарение на заздравяване на хвата, който прилагате върху тежестта. Както знаете – по-добър хват, означава повече повдигнати тежести и по-голяма сила. Така, че може да са каже, че ръкавиците за фитнес ще допринесат за подобряване на вашите резултати и повече мускулна маса индиректно.

 

ръкавици за фитнес harbinger

Каква са цените на ръкавиците за фитнес?

Пазара в България предлага множество ръкавици за фитнес, от най-нискокачествени  до перфектни и изключително качествени ръкавици, които прилепват перфектно на дланта на трениращият и дават стабилна опора за китките. Цените варират от 10 до 70 лева.

Важно е да се отбележи, че точно от ръкавици за фитнес, не е добре да се пести, тъй като един качествен модел ръкавици може да издържи години наред ползване, а некачстевените има вероятност да се скъсат още на първата тренировка.

Добри и изключително качествени ръкавици за фитнес и на приемлива цена, са ръкавиците на марката Harbinger. Тази марка е специализирана в производството на фитнес аксесоари, включително въже за скачане, постелки за йога и други.

One Response to Ръкавици за фитнес цени

 1. FATIMA NAEEM казва:

  Здравейте,

  Ние сме производители на всички видове Ръкавици за фитнес, тенис облекло, активно облекло, компресионно облекло, велосипеди облекло, боксови ръкавици, ски облекло, бокс, продукти за повдигане на енергия, униформи, спортни топки, блузи, зимни якета, поло, спортни сутиен и всичко Спортни ръкавици.

  Моля, посетете нашия уебсайт http://www.galoreoneup.com и ни уведомете за вашите изисквания. Въз основа на вашата молба, ние можем да ви изпратим нашите проби от продукти за проверка на качеството на нашите продукти.

  Вече предлагаме нашите продукти в Чешката република на http://www.goodlift.com (Goodlift SRO).

  Ако имате допълнителни въпроси, моля, пишете ни на свобода.

  За разбирането,

  Г-жа Фатима Наием
  http://www.galoreoneup.com
  Тел: 92 3456 77 55 44

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>