Прием и употреба на Syntha 6

bsn syntha 6

Syntha 6 е добавка  използвана за увеличаване на количеството на протеина в диетата. Тя е разработена от BSN и е предназначена да помага на хората да развият чиста мускулна маса и да имат добро възстановяване след тренировки. Съставките, намиращи се в добавката са суроватъчен протеин, млечен протеин, слънчоглед, соя и пшеница. Мъжете и жените ще се възползват от Syntha 6 по различен начин. Имайте в предвид, че това е един от най-продаваните протеини в световен мащаб.

Употреба на Syntha 6

Стъпка 1

Купете Syntha 6 в концентрирана форма на хранителни вещества. Mожете да си купите продуктa онлайн чрез магазин за хранителни добавки. Вкусовите избори са банан, шоколад, фъстъчено масло, бисквити и сметана, и шоколад с вкус на мента.

Стъпка 2

Вземете Syntha 6 след тренировка. Това ви помага да се възстановите. Syntha 6 може да замени обичайната храна след тренировка. Опитайте се да пиете шейк не по-късно от един час, след като сте приключили тренировката.

Стъпка 3

Добавете лъжичка Syntha 6 във чаша вода. Можете да заместите водата с всякакъв вид напитки, включително мляко и сок. Разбъркайте с лъжица или поставете съставките в блендер, докато се разтвори напълно. Производителят препоръчва мляко, за да се увеличи приема на протеини и да се подобри текстурата на шейка.Ако сте мъже използвайте по 2 лъжички от продукта.

syntha 6

Кликнете на снимката за да купите Syntha 6 на най-добра цена

Стъпка 4

Пийте две до четири порции Syntha 6 дневно. Мъжете ще продължат да се използват две лъжички за всяка порция, докато жените използват само една. Жените трябва да приемат 22г. протеин на порция, а мъжете 44г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>