Креатин и N.O Xplode – комбиниране

BSN NO Xplode и креатин

Може ли да комбинираме Креатин с No Xplode?

Креатин е най-популярната добавка във фитнес средите, използван за осигуряване на краткосрочно увеличение на енергията, силата и изграждането на мускулите. NO-Xplode от BSN е пред-тренировъчна добавка, предназначена за подобряване на физическата и психическата енергия, както и увеличаване на напомпването на мускулите. Тъй като NO-Xplode вече съдържа патентована смес с креатин,  приемането заедно на тези два продукта, определено ще има ефект за да се подобри  интензивността на тренировката и изграждането на мускулите. Креатинът най-често се приема 5-6 седмици като първата седмица се прави зареждаща фаза от 20 гр креатин на ден, ако приемате креатин монохидрат. Другите креатинови форми нямат нужда от зареждаща фаза. За разлика от креатина, NO-Xplode може да се използва всеки ден в продължение на 12 седмици, стига да  не надвишавате 3 лъжички на ден.

 Как да употребяваме креатин и NO Xplode?

Приемайте от 1 до 3 мерни лъжички от продукта NO Xplode 30 минути преди тренировка, като същевременно може да приемате 5 гр креатин преди и 5 гр след тренировка. Това е при положение, че вече сте минали зареждаща фаза от креатина.

One Response to Креатин и N.O Xplode – комбиниране

 1. Michal Jasicki казва:

  Hi

  We are wholesale supplements from POLAND.

  We have more than 100 brands in offer.
  I can make for you wholesale prices.

  We ship the goods to every country in Europe.

  If you are interested send me you VAT no (company details).

  Have a nice day!

  Regards

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>