Кои са BSN?

bsn 2013

Сигурно много от Вас бодибилдъри и спортисти, са чували за марката BSN, и са опитвали някоя от нейните невероятни добавки. За тези от Вас, които не знаят, името на компанията  BSN е акроним на Bio-Engineered Supplements and Nutrition. Какво означава това? Означава, че всички суплементи на компанията са произведени по био стандарти, а Вие получавате чисти и безвредни продукти. Това означава, че Вие можете да следвате и постигате вашите спортни цели, живеейки напълно здравословно, и получавайки  най-добрите добавки. Продуктите на  BSN са научно разработени за подпомагане на вашия хранителен статус и за да можете да изведете тренировките си  на следващото ниво.

Основана през 2001г., BSN си е поставил за цел да стане една  от водещите компании за спортни  добавки, и постига тази цел невероятно бързо.  BSN не съсредоточава своята работа само върху   бодибилдинга. Компанията  има добавки, предназначени за подпомагане на всички видове  спортове, от смесените бойни изкуства до  футбола  и спортовете за  жените.  BSN се стремят непрекъснато  да правят нововъведения и никога не имитират продукти на други компании, така че не е чудно,  че нейните суплементи са едни от най – търсените и предпочитаните.

BSN предлага продукти, насочени към насърчаване синтеза на азотен оксид в тялото, както и такива насочени към пълноценното  възстановяване, качване на  мускулна маса и подобряване на представянето в залата. С продукти като известния предтренировъчен азотен бустер NO Xplode 2.0  и феноменалния креатинов продукт  CellMass, е много лесно да се открият причините, поради които BSN  е начело сред  фитнес и спортните добавки в световен мащаб.

BSN днес, е не само  една  от най-популярните компании за спортни добавки, но поставя летва по отношение на качеството, която други марки трудно биха достигнали. Трябва да се отбележи, че от създаването си до днес, компанията е спечелила над 35 награди за спортни хранителни добавки, което е доста показателно за мнението на клиентите. Ако търсите марка, произвеждаща чисти, качествени, и ефективни продукти, то тогава BSN е за Вас.

 

http://www.fitneshrani.com/category/brand/bsn/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>