Какво съдържа Hot Blood 2.0?

scitec_hot_blood_ad

Искате ли  екстремно  мускулно напомпване, нестихващи  сила  енергия и фокус? Ако това за Вас е било само мечта, сега е момента да я превърнете в реалност. Защото Scitec Nutrition  създаде специално за хората като Вас, своя продукт Hot Blood. Той съдържа  уникални хранителни вещества, които са подбрани за да Ви помогнат, да направите вашите тренировки по – интензивни и продължителни.  Добавените в продукта   термогенни съставки пък, Ви помогнат да изгорите излишните подкожни мазнини, и да качвате единствено чиста мускулна маса. Всички компоненти на Hot Blood, действайки синергично, ще намалят  умората, ще Ви дадат  несравним фокус и енергия, както и експлозивно разкъсващо напомпване.

Какво съдържа Hot Blood?

На първо място, продукта съдържа бленда за повишаване обема на мускулните клетки. Това са съставки като трикреатин малат и трикреатин оротат, бетаин (триметилглицин), гуандинооцетна киселина (гликоциамин), както и  таурин и таурин етил естер. Всички тези съставки работят заедно, за да увеличат не само размера на вашите мускули, но и мускулната сила и издържливост. Следващ комплекс в  Hot Blood е този, съдържащ съставки за стимулиране на азотния оксид и вазодилатацията. Тук влизат аргинин алфа-кетоглутарат, аргинин етил естер,  аргинин кетоизокапроат, цитрулин малат, цитрулин малат естер, и
никотинова киселина. Те спомагат за подобряване кръвоснабдяването на мускулните клетки, и съдействат за така желаното мускулно напомпване.

Hot Blood може да закупите на най-ниска цена тук.

Трета бленда в продукта е тази, на енергетиците и стимулиращите вещества. Това са L-тирозин, бета аланин, цитрулин малат, цитрулин малат естер, метилксонтини (кофеин), ниацин, еводиамин и винпоцетин. Този комплекс ще Ви даде цялата необходима енергия, за да тренирате както никога досега. Освен това, тези съставки стимулират рецепторите на централната нервна система, за да сте по – фокусирани и концентрирани. Hot Blood съдържа и бленда с антиоксиданти, включваща съставките екстракт от зелен чай (95% полифеноли), екстракт от гроздови семки (95% полифеноли), N-ацетилцистеин и R-алфа липоева киселина. Те ще предпазят организма Ви от свободните радикали, които се натрупват по време на тренировката.

Формулата на Hot Blood е обогатена и с някои електролити, които ще възстановят нормалния минерално-електролитния баланс в организма по време на интензивната тренировка. Тези съставки също така, поддържат този баланс и след нея, като по този начин подпомагат и оптимизират протичането на метаболитните процеси в организма. Тук влизат калиев дихидроген фосфат и магнезиев хидроген фосфат трихидрат. Не на последно място, трябва да споменем и специалния комплекс за подобрено усвояване, с представители натриев хидрогенкарбонат, глюкозни полимери, инулин, наргинин и Bioperine®.

Начин на употреба: Смесете съдържанието на 1 пакетче с 300-500 ml студена вода. Изпийте 30-45 минути преди тренировка на празен стомах.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>