Гел за отслабване съставки и цена

гел отслабване цена

Има много продукти от вида гел за отслабване  на пазара, които помагат за намаляване на излишните подкожни мазнини, особено по най – упоритите зони от вашето тяло. Ако обаче някой Ви каже, че има гел за отслабване който работи сам по себе си, значи Ви лъже. Гелвете за отслабване са ефективни, и подпомагат значително отслабването, но трябва да сте упорити при тяхното използване, да не пропускате мазане, и все пак да спазвате някакъв хранителен режим и тренировъчна програма. Правейки това, Вие ще се радвате на страхотен ефект на гела за отслабване който сте си закупили. Геловете за отслабване, съдържат различни съставки, някои от които ще изброим.

Кофеин

Геловете за отслабване,  които съдържат кофеин, доказано намаляват излишните подкожни мазнини, най – вече благодарение на термогенния ефект на кофеина. Освен това, тези гелове  премахват излишните течности от пространствата между клетките и  предизвикват  липолиза – изгаряне на мазнините в слоя точно под повърхността на кожата. Това изгаряне на мазнини и изхвърляне на течности,  ще доведе до видимо отслабване и подчертаване на мускулите. Когато се прилага локално, гелът за отслабване съдържащ кофеин свива  повърхността на кожата, като значително я  стяга. Така и целулитните бучки  изглеждат  по-малко забележими.

Аминофилин

Аминофилин е  форма на ксантин, и е основна съставка на геловете за отслабване. Той  действа подобно на кофеина, като помага за насърчаване на обмяната на мазнините. Едно проучване, показва, че прилагането на гел за отслабване с  аминофилин, помага за намаляване на мазнините безопасно и ефективно след 12 седмици в зависимост от степента на  затлъстяване и състоянието на метаболизма.

Ретинол

Ретинолът  е производно на витамин А, и често се използва в геловете за отслабване. Ретинола  се превръща в ретиноева киселина, която помага да се тонизира, подсили  и укрепи  кожата. Тонизирана и стегната кожа намалява натрупването на излишни подкожни мазнини. Също така, ретинола прави горния слой на кожата по – дебел, което пък намалява появата на целулит.

Гелове за отслабване може да закупите тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>