Употреба на фитили за фитнес

фитили фитнес

Фитилите са лост са фитнес аксесоар, който е подходящ и препоръчителен за хората занимаващи се с бодибилдинг. Когато вдигате тежести, Вие се нуждаете от подходяща подкрепа, за да избегнете травмите, които често се срещат в бодибилдинга. Тази подкрепа ще получите, използвайки фитили за лост. Фитилите за лост са създадени, за да Ви помогнат да намерите най-доброто сцепление когато вдигате  тежести. Фитилите за лост са  предназначени, за да направят  тренировката много по-ефективна, и за да можете да “заобиколите“ често срещаните препятствие при вдигането на тежести.

Вдигането  на тежести е ефективен начин за изграждане на мускулите. Но също така е опасно, и  би могло да причини  много щети на тялото,  ако не се практикува  правилно. Фитилите за лост са това, което Ви  трябва за да  намалите риска от  наранявания по време на вдигането. Потенето на ръцете е голям проблем за бодибилдърите, но с помощта на фитилите за лост, Вие ще имате добро сцепление, дори когато ръцете Ви са потни. Това не само ще Ви помогне да изпълнявате упражнението правилно и по – ефективно, но и значително ще намали риска от опасни травми и наранявания свързани с потните ръце.

Фитилите за лост значително увеличават големината на тежестите, които използвате по време на вдигането, без да се притеснявате че ще изгубите сцеплението поради умора. С използването на по-голяма тежест, можете да натоварвате максимално  мускулите и, и да увеличите качеството на вашите тренировки. Когато чрез фитилите за лост  се премахне използването на предмишниците в упражнението, Вие ще можете да натоварите правилната  мускулна група.

Можем да обобщим, че фитилите за лост  са от полза  за всяко упражнение, където хватката е ограничаващ фактор при изпълнение на лифта. Фитилите за лост повишават  силата на сцеплението,  чрез намаляване на напрежението в китките и ръцете, което позволява концентрацията Ви  бъде единствено върху  целевите групи мускули.
Може да закупите евтини фитили тук http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/aksesoari/fitili/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>